VANGABARITNI TRANSPORT

VANGABARITNI TRANSPORT

U našem asortimanu usluga posebno se ističe vangabaritni transport.

a) DOZVOLE ZA VANGABARITNI PREVOZ

Vršimo kompletnu proceduru pribavljanja pojedinačnih i godišnjih dozvola za vanredne prevoze. Pored toga, u mogućnosti smo da pribavimo i gradske dozvole za specijalne transporte koji se obavljaju na teritoroji većih gradova koji zahtevaju posebnu dozvolu.

b) TEHNIČKA PRATNJA

Tehničku pratnju vangabaritnih prevoza vršimo specijalnim vozilima koja su opremljena žutim rotacionim svetlima, radio stanicom i specijalnom navigacijom. Pratioci su profesionalni vozači sa višegodišnjim iskustvom u transportu.

c) POLICIJSKA PRATNJA

Organizujemo policijsku pratnju vangabaritnih transporta na teritoriji cele Srbije. Svaki prevoz čije bruto dimenzije i/ili masa prelaze određene vrednosti propisane pravilnikom, mora imati pratnju vozila MUP-a koje je opremljeno plavim rotacionim svetlom. Naša usluga podrazumeva i pribavljanje svih potrebnih saglasnosti državnih oragna.

d) MONTAŽA I DEMONTAŽA

U mogućnosti smo da izvršimo montažu i demontažu putnih objekata u slučaju da to zahtevaju okolnosti pod kojima se vrši specijalni transport. U to spadaju i sve neophodne manipulacije teretom. Pored toga, izrađujemo i različite vrste elaborata potrebnih za obavljanje vanrednog prevoza.

Imate spreman upit za vanredni prevoz? Pošaljite ga na e-mail adresu transport@ltc.rs , a mi ćemo Vam dostaviti našu najpovoljniju ponudu u najkraćem mogućem roku.

(kompletan upit sadrži bruto dimenzije tereta, masu tereta, relaciju, predvidjeno vreme za obavljanje transporta, posebne uslove)

en_USEN