RADNO VREME:
Ponedeljak - Petak: 08:00 - 15:00
Adresa:
Zlarinska 16, Beograd, Srbija
TELEFON:
+381 11 3098273

ZAŠTO IZABRATI LTC STANKOVIĆ?

BRZINA I EFIKASNOST

Naš stručni tim inženjera drumskog saobraćaja sa višedecenijskim iskustvom u vangabaritnom transportu organizovaće najefikasniji transport tereta uz brzo pribavljanje svih neophodnih dozvola.

DOBRI KONTAKTI

Održavamo dobre odnose sa službenicima u Ministarstvu saobraćaja Republike Srbije kao i relevantnim institucijama u zemljama Evropske Unije i zemljama Evroazijske regije.

EFIKASAN TRANSPORT

Posedujemo sopstveni vozni park tegljača i specijalnih poluprikolica, spremnih da odgovore na sve izazove koje nameće vangabaritni prevoz. Vozilima upravljaju vozači sa višedecenijskim iskustvom u međunarodnom transportu.

PRISTUPAČNOST

LTC Stanković pruža najviši nivo profesionalnosti i efikasnosti po pristupačnim cenama. Predstavljamo najbolji odnos kvalitet/cena na tržištu.

PROFESIONALNI TIM

LTC Stanković upošljava šest saobraćajnih inženjera, više vozača i stručnih saradnika u kompaniji. Ponosni smo na naš tim stručnjaka za koje ne postoji "nemoguća misija".

LOGISTIKA

Nudimo kompletnu administrativnu podršku klijentima od nabavljanja dozvola do rešavanja kompleksnih situacija na teritoriji Evrope i Azije.

OBEZBEĐUJEMO DOZVOLE ZA VANGABARITNI PREVOZ
I ORGANIZUJEMO TEHNIČKU PRATNJU.

Stručni tim saobraćajnih inženjera i iskusnih vozača organizovaće
bilo koji specijalni transport na teritoriji cele Evrope i Evroazijе.

NAŠE USLUGE

LTC Stankovic - vangabaritni transport

Vangabaritni TRANSPORT

U našem asortimanu usluga posebno se ističe vangabaritni transport. Vršimo specijalne transporte na celokupnoj teritoriji Evro-Azijskog regiona.

International PERMITS AND CERTIFICATES

Međunarodne DOZVOLE I SERTIFIKATI

Stojimo Vam na raspolaganju za tumačenje kompletne internacionalne i nacionalne zakonske regulative Republike Srbije vezane za međunarodni i domaći transport.

Consulting

Konsalting

Usluga konsaltinga namenjena je vlasnicima i menadžerima firmi koje se bave transportom robe ili putnika, a cilj je da pomognu kompanijama da unaprede svoje poslovanje, povećaju efikasnost i smanje troškove.

DRIVING record

Evidencija VOŽNJE

Prepustite specijalizovanoj firmi da u Vaše ime vodi evidenciju radnog vremena vozača, izrađuje izveštaje o aktivnostima članova posade i obaveštava Vas o isteku rokova.

licenciranje

Licenciranje FIRMI ZA TRANSPORT

Licenciranje firmi za transport je usluga namenjena kompanijama koje se bave transportom robe ili putnika. Licence izdaju određena regulatorna tela u cilju osiguravanja da ta firma poseduje neophodnu stručnost, tehničku opremu i finansijsku stabilnost za obavljanje svojih aktivnosti.

PROFESSIONAL DRIVER TRAINING CENTER

Usavršavanje PROFESIONALNIH VOZAČA

Usavršavanje profesionalnih vozača obuhvata različite vrste obuke, treninga i edukacija, kao i međunarodne licence i sertifikate. Ova obuka ima za cilj poboljšanje znanja, veština i ponašanja vozača tokom rada. Edukacija je licencirana od strane Ministarstva saobraćaja RS.

ZATRAŽITE KONSULTACIJE!

GALERIJA

U SARADNJI SA:

Saobraćajni fakultet
Ministarstvo
Putevi Srbije
PUMED
en_USEN