USLUGE

Višegodišnje iskustvo i visokoobrazovani kadar garantuju kvalitet usluga.

USLUGE

LTC Stankovic - vangabaritni transport

VANGABARITNI transport

U našem asortimanu usluga posebno se ističe vangabaritni transport. Vršimo specijalne transporte na celokupnoj teritoriji Evro-Azijskog regiona.

Detaljnije...

Consulting

Konsalting

Usluga konsaltinga namenjena je vlasnicima i menadžerima firmi koje se bave transportom robe ili putnika, a cilj je da pomognu kompanijama da unaprede svoje poslovanje, povećaju efikasnost i smanje troškove.

Detaljnije...

International PERMITS AND CERTIFICATES

Međunarodne DOZVOLE I SERTIFIKATI

Stojimo Vam na raspolaganju za tumačenje kompletne internacionalne i nacionalne zakonske regulative Republike Srbije vezane za međunarodni i domaći transport.

Detaljnije...

licenciranje

Licenciranje FIRMI ZA TRANSPORT

Licenciranje firmi za transport je usluga namenjena kompanijama koje se bave transportom robe ili putnika. Licence izdaju određena regulatorna tela u cilju osiguravanja da ta firma poseduje neophodnu stručnost, tehničku opremu i finansijsku stabilnost za obavljanje svojih aktivnosti.

Detaljnije...

DRIVING record

Evidencija VOŽNJE

Prepustite specijalizovanoj firmi da u Vaše ime vodi evidenciju radnog vremena vozača, izrađuje izveštaje o aktivnostima članova posade i obaveštava Vas o isteku rokova.

Detaljnije...

LTC Stankovic - Centar za obuku

Usavršavanje PROFESIONALNIH VOZAČA

Usavršavanje profesionalnih vozača obuhvata različite vrste obuke, treninga i edukacija, kao i međunarodne licence i sertifikate. Ova obuka ima za cilj poboljšanje znanja, veština i ponašanja vozača tokom rada. Edukacija je licencirana od strane Ministarstva saobraćaja RS.

Detaljnije...

en_USEN