Međunarodne dozvole i sertifikati

MEĐUNARODNE DOZVOLE I SERTIFIKATI

Stojimo Vam na raspolaganju za tumačenje kompletne internacionalne i nacionalne zakonske regulative Republike Srbije vezane za međunarodni i domaći transport. Više od 240 zadovoljnih klijenata koristi naše konasalting usluge.
Budite i Vi jedni od njih!

LTC Stankovic - međunarodne dozvole i sertifikati

LICENCA

Pružamo kompletnu uslugu pribavljanje licence za domaći i međunarodni transport, kao i drugih sertifikata za prevoz robe i putnika.

MEĐUNARODNE DOZVOLE

Poseban deo naših konsalting usluga čini zastupanje klijenata pred Ministarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije. Vodimo računa o Vašem voznom parku, obezbeđujemo sve vrste neophodnih sertifikata (bele potvrde), kao i sve potrebne dozvole za međunarodni transport. (pojedinačne,godišnje i CEMT dozvole). Pored toga, u mogućnosti smo da obezbedimo i dozvole za sopstveni prevoz.

TIR KARNET

Zastupanje vršimo i pred Privrednom komorom Srbije gde za naše klijente pribavljamo i razdužujemo TIR karnete.

E-MAIL I SMS SERVIS

Zadovoljstvo naših klijenata potkrepljeno je blagovremenim obaveštenjima i novostima iz oblasti transporta, putem e-mail i SMS servisa, kao i putem naše facebook i instagam stranice (linkovano na fb i instagram). Kontaktirajte nas i uverite se zašto smo najbolji!

OSNIVANJE I LIKVIDACIJA U APR-U

U vaše ime možemo izvršiti sve statusne promene, osnivanje nove i likvidaciju postojeće firme.

Evidencija vožnje

CPC Sertifikati